NODE
/

 

 

Find GIS-related jobs, internships and student jobs here

Uw vacature op deze pagina, onze LinkedIn, Facebook en Twitter? Stuur een e-mail naar: gima-node@uu.nl.

Your job offer on this page, our LinkedIn, Facebook and Twitter? Send an email to: gima-node@uu.nl


Junior GIS Specialist (3x)

This is a Dutch vacancy

Gaat jouw hart sneller kloppen van innovatie op basis van geografische informatie? Dan ben je hier aan het juiste adres!

In deze functie ben je niet werkzaam voor één bedrijf maar voor maar liefst twee bedrijven. In de werkzaamheden zul je werken met GIS, maar ook geo-informatie verwerken in FME- of Python-scripts. Daarnaast kom je in aanraking met één of meerdere onderwerpen zoals Beheer en Onderhoud van wegen, Aardobservatie, Burgerparticipatie in de leefomgeving, (Geo) Data Science en IoT, en werk je aan haalbaarheidsstudies voor het implementeren van ideeën. 

Interesse? De volledige vacature staat op LinkedIn:

https://www.linkedin.com/jobs/view/1746188084/


Stages bij Esri

This is a Dutch vacancy

Ben jij op zoek naar een stage? Grijp nu je kans, want Esri is op zoek naar nieuwe stagiairs! Je komt terecht in een team waar je veel kansen krijgt en kunt leren over verschillende onderwerpen. Esri biedt verschillende stages aan op het gebied van verschillende innovatieve onderwerpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan indoor mapping, door onderzoek te doen naar de integratie van BIM en GIS. Of ben je misschien meer geïnteresseerd in de impact van de energietransitie op utility-bedrijven? Er zijn opties genoeg!

Meer weten? Kijk snel op: https://vacatures.esri.nl/overzicht-stages.


Vacature student-assistent GIS en/of graphic design bij Ecorys

This is a Dutch vacancy

Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan in hartje Amsterdam waarbij jij jouw GIS skills kan gebruiken? Wij zijn Ecorys, een onderzoeksbureau gericht op mobiliteit & infrastructuur. Wij zijn op zoek naar studenten die mee willen helpen met het maken van kaarten en het verwerken van ruimtelijke data voor verschillende onderzoeken. Hierbij kan gedacht worden aan het maken van digitale parkeerkaarten, waarbij het nodig is om alle parkeervakken in een stad in GIS digitaal in te tekenen. Wij zijn erg flexibel qua werktijden. Jij kan jezelf inplannen wanneer dat jou uitkomt, zodat er nog genoeg ruimte overblijft voor je studie. Mocht jij daarnaast goed zijn met Adobe Illustrator, InDesign (en evt. Photoshop) en dashboard tools zoals Power BI, zijn wij ook nog op zoek naar mensen die door het maken van illustraties, infographics en grafieken onze rapporten nog sprekender kunnen maken.

Zou jij ons willen helpen met het oplossen van ruimtelijke kwesties met GIS of wil jij ons helpen met het inzichtelijker maken van onze rapporten? Stuur dan een mail naar kai.meijning@ecorys.com.


GIS Ontwikkelaar bij GOconnectIT

This is a Dutch vacancy

Vanwege de groei is er ruimte binnen ons team voor een GIS ontwikkelaar die zich bezig houdt met de ontwikkeling en onderhoud van GIS-applicaties en aanverwante applicaties en systemen. Je bent verantwoordelijk voor het gehele traject; vanaf ontwerp tot implementatie van nieuwe en gewijzigde functionaliteit in de GIS-applicaties. De werkzaamheden kunnen afwisselend op ons kantoor in Nieuwegein of bij de klant op locatie worden uitgevoerd. Klanten zijn o.a. grote netbeheerders zoals Stedin, Alliander, Enexis maar ook Luchthaven Schiphol. Werken bij GOconnectIT? Dan word je onderdeel van een betrouwbare, klantgerichte, innovatieve en betrokken organisatie, vol mogelijkheden, waarbij initiatieven worden gewaardeerd. De cultuur is te beschrijven als ondernemend, informeel en flexibel.

Voor meer informatie, zie: https://www.goconnectit.nl/vacatures/gis-ontwikkelaar/