NODE
/

 

 

Find GIS-related jobs, internships and student jobs here

Uw vacature op deze pagina, onze LinkedIn, Facebook en Twitter? Stuur een e-mail naar: gima-node@uu.nl.

Your job offer on this page, our LinkedIn, Facebook and Twitter? Send an email to: gima-node@uu.nl


Student job: Medewerker woningbeleggingen bij Capital Value

This is a Dutch vacancy

Wil je tijdens je studie relevante werkervaring opdoen binnen het grootste team van woningbeleggingsspecialisten in Nederland? Dan zoeken wij jou! 

Wat ga je doen? Als medewerker woningbeleggingen ondersteun je een dag of een aantal dagen in de week (in overleg) onze ervaren vastgoedprofessionals bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. Je houdt je onder meer bezig met: (1) Verzamelen en analyseren van relevante marktdata, (2) In kaart brengen van projecten en (3) Diverse andere werkzaamheden ter ondersteuning van onze verkoopprocessen.

Meer informatie over de vacature is hier te vinden.

Herken jij je in de functieomschrijving en lijkt het je leuk om kennis te maken? Graag ontvangen we je CV met motivatie op werken@capitalvalue.nl. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Astrid Scheper (030 72 71 700 | 06 55 39 51 25 | a.scheper@capitalvalue.nl). Zij vertelt je graag meer over de functie, onze organisatie en de kansen die wij je kunnen bieden.

Esri Talent Development Program

Aan de start van je carrière en nog steeds de behoefte om jezelf te ontwikkelen? Als trainee bij Esri Nederland, distributeur van ArcGIS en marktleider in GIS, word je in twee jaar naar je volgende carrièrestap begeleid. Je wordt intensief getraind op het gebied van IT-kennis en persoonlijke competenties en je gaat - indien mogelijk - op bezoek bij één van de internationale Esri-distributeurs. Ondertussen draai je mee in innovatieve projecten bij publieke als private klanten, bijvoorbeeld Rijkswaterstaat en het Havenbedrijf van Rotterdam. Na twee jaar? Jij kiest je eigen pad binnen deze groeiende IT-organisatie.

Meer informatie over de organisatie, het programma en wat er nodig is om trainee te worden, vind je hier.

GIS Specialist bij DataCount

This is a Dutch vacancy

Toe aan een nieuwe baan? Word GIS Specialist bij DataCount!
GIS komt overal in terug bij DataCount. Als GIS Specialist ben je het brein achter alle GIS aspecten van de verkeersonderzoeken die wij doen. Ben jij op zoek naar een veelzijdige GIS functie? Lijkt het je leuk om met grote (verkeers-)datasets te werken? Is python jouw tweede moedertaal? En weet jij als kers op de taart zelfs de zoveelste zoomborrel op te leuken met je aanwezigheid? Dan ben jij wellicht de GIS Specialist die wij zoeken!

Geïnteresseerd en benieuwd naar meer informatie? Je vindt de vacature via deze link. Met vragen over de functie kun je terecht bij onze HR-manager Maudy (06 344 911 20 | maudy@datacount.nl).

Stages bij Esri

This is a Dutch vacancy

Ben jij op zoek naar een stage? Grijp nu je kans, want Esri is op zoek naar nieuwe stagiairs! Je komt terecht in een team waar je veel kansen krijgt en kunt leren over verschillende onderwerpen. Esri biedt verschillende stages aan op het gebied van verschillende innovatieve onderwerpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan indoor mapping, door onderzoek te doen naar de integratie van BIM en GIS. Of ben je misschien meer geïnteresseerd in de impact van de energietransitie op utility-bedrijven? Er zijn opties genoeg!

Meer weten? Kijk snel op: https://vacatures.esri.nl/overzicht-stages.