NODE
/


 

 

Find GIS-related jobs, internships and student jobs hereBijbaan GIS medewerker

This is a Dutch vacancy

Per 2 maart zoekt Voort een GIS medewerker voor een opdrachtgever.

Het team waar je in komt te werken verzorgt ondersteuning van de landmeetkundige dienst, GIS, basisregistraties, cartografie en stroomlijnen van vastgoed. De taken zijn controleren, tekenen en verwerken in GIS systemen. Het gaat om 2 dagen (16 uur) in de week, voor de lange termijn dus minimaal een jaar. Werken bij een gemeente is tastbaar werk doen en bijdragen aan maatschappelijke opgaven. Een interessante werkervaringsplek waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Je collega’s lopen uiteen van gebiedsadviseurs, GIS consultants tot geo-economen, wat leuk is voor je netwerk. GIMA studenten zijn van harte welkom om te reageren! Het salaris is 2.500,- bruto o.b.v. een fulltime contract. Verder zijn ze heel flexibel met welke dagen je werkt en als je tentamendagen hebt.

Neem bij interesse contact op met Jessica Vosmeer, recruiter Geo-informatie bij Voort via j.vosmeer@voort.com of 06-46993024. Graag zo snel mogelijk reageren en uiterlijk tot woensdag 19 februari 12:00 uur. 


Senior functioneel beheerder GIS voor drinkwaterproductie

This is a Dutch vacancy

GIS-applicaties zijn onmisbaar bij de productie van drinkwater. Vitens zoekt daarom een kei van een senior functioneel applicatiebeheerder GIS

Welke GIS-expert zorgt voor veilig drinkwater voor 5,7 miljoen mensen?

Bij Vitens schrikken we niet van grote hoeveelheden. Zo genereren onze systemen rond de 16 miljard getallen per jaar. Waar halen we op dit moment hoeveel water uit de grond in de verschillende wingebieden? Hoe hoog is het grondwater op circa 5000 meetpunten? Onze ICT-afdeling telt dan ook zo’n 100 professionals. Met name op het gebied van GIS verwachten we de komende jaren grote stappen te maken, waarbij we steeds meer kruisverbanden zullen leggen tussen GIS en andere disciplines. Dit maakt jouw functie extra boeiend, met uitstekende ontwikkelmogelijkheden.

Kijk voor meer informatie op https://www.vitens.com/werken-bij/vacatureoverzicht/senior-functioneel-beheerder-gis

 

Stages bij Esri

This is a Dutch vacancy

Ben jij op zoek naar een stage? Grijp nu je kans, want Esri is op zoek naar nieuwe stagiairs! Je komt terecht in een team waar je veel kansen krijgt en kunt leren over verschillende onderwerpen. Esri biedt verschillende stages aan op het gebied van verschillende innovatieve onderwerpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan indoor mapping, door onderzoek te doen naar de integratie van BIM en GIS. Of ben je misschien meer geïnteresseerd in de impact van de energietransitie op utility-bedrijven? Er zijn opties genoeg!

Meer weten? Kijk snel op: https://vacatures.esri.nl/overzicht-stages.


Vacature student-assistent GIS en/of graphic design bij Ecorys

This is a Dutch vacancy

Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan in hartje Amsterdam waarbij jij jouw GIS skills kan gebruiken? Wij zijn Ecorys, een onderzoeksbureau gericht op mobiliteit & infrastructuur. Wij zijn op zoek naar studenten die mee willen helpen met het maken van kaarten en het verwerken van ruimtelijke data voor verschillende onderzoeken. Hierbij kan gedacht worden aan het maken van digitale parkeerkaarten, waarbij het nodig is om alle parkeervakken in een stad in GIS digitaal in te tekenen. Wij zijn erg flexibel qua werktijden. Jij kan jezelf inplannen wanneer dat jou uitkomt, zodat er nog genoeg ruimte overblijft voor je studie. Mocht jij daarnaast goed zijn met Adobe Illustrator, InDesign (en evt. Photoshop) en dashboard tools zoals Power BI, zijn wij ook nog op zoek naar mensen die door het maken van illustraties, infographics en grafieken onze rapporten nog sprekender kunnen maken.

Zou jij ons willen helpen met het oplossen van ruimtelijke kwesties met GIS of wil jij ons helpen met het inzichtelijker maken van onze rapporten? Stuur dan een mail naar kai.meijning@ecorys.com.


GIS Ontwikkelaar bij GOconnectIT

This is a Dutch vacancy

Vanwege de groei is er ruimte binnen ons team voor een GIS ontwikkelaar die zich bezig houdt met de ontwikkeling en onderhoud van GIS-applicaties en aanverwante applicaties en systemen. Je bent verantwoordelijk voor het gehele traject; vanaf ontwerp tot implementatie van nieuwe en gewijzigde functionaliteit in de GIS-applicaties. De werkzaamheden kunnen afwisselend op ons kantoor in Nieuwegein of bij de klant op locatie worden uitgevoerd. Klanten zijn o.a. grote netbeheerders zoals Stedin, Alliander, Enexis maar ook Luchthaven Schiphol. Werken bij GOconnectIT? Dan word je onderdeel van een betrouwbare, klantgerichte, innovatieve en betrokken organisatie, vol mogelijkheden, waarbij initiatieven worden gewaardeerd. De cultuur is te beschrijven als ondernemend, informeel en flexibel.

Voor meer informatie, zie: https://www.goconnectit.nl/vacatures/gis-ontwikkelaar/