NODE
/

 

 

Find GIS-related jobs, internships and student jobs here

Uw vacature op deze pagina, onze LinkedIn en Facebook? Stuur een e-mail naar: gima-node@uu.nl.

Your job offer on this page, our LinkedIn and Facebook? Send an email to: gima-node@uu.nl


 


dBvision zoekt GIS adviseurs op alle niveaus!
Als jij thuis bent in de wereld van GIS en met een klein team van experts wilt werken aan een betere leefomgeving door te ondersteunen bij het uitvoeren van complexe en vaak landelijke geluidonderzoeken, klik dan op de afbeelding hier onder en bekijk de vacature. 


PostNL zoekt Locatie Adviseur!

PostNL is op zoek naar een Locatie Adviseur Retail met passie voor data, geografie en planologie. We bieden je een functie met veel impact. Want jouw data gedreven advies maak het mogelijk voor collega’s om de juiste keuzes te maken wat betreft het hele Retailnetwerk van PostNL in de Benelux. Wil je graag werken aan toekomstige scenario's en voorspellingen samen met een gemotiveerd team? En vind je het leuk om de huidige tools en werkwijze verder te optimaliseren? Bekijk dan onze vacature en solliciteer via deze link: https://lnkd.in/eDbPjqNN


Over Morgen zoekt werkstudent GIS!

Over Morgen is een adviesbureau van circa 90 mensen, waaronder zes GISsers die onderdeel uitmaken van het Data team. Samen werken wij elke dag aan een duurzame en toekomstbestendige leefomgeving binnen thema’s als duurzame mobiliteit, circulariteit, duurzame gebiedsontwikkeling en de energietransitie (zie ook onze website).
Wij zijn op zoek naar iemand die het Data team kan ondersteunen met uiteenlopende GIS activiteiten. Specifiek hebben we een opdracht voor de inventarisatie van de uitkomsten van Transitie Visie Warmte op nationaal niveau.

Lijkt het je leuk om ons naast jouw studie bij Over Morgen te werken aan GIS-werkzaamheden op verschillende thema’s en zo ons bedrijf beter te leren kennen? Stuur dan een mailtje naar michiel.prak@overmorgen.nl.

Begin aan de reis van je carrière bij Tensing! ⛰️

 

Sta je te popelen om een carrière binnen de Geo-ICT te starten? Dan past ons Young Professional programma wellicht bij jou!
Tijdens het Young Professional programma staat jouw ontwikkeling voorop. We gaan aan de slag met alle essentiële kennis en vaardigheden om als professional aan de slag te gaan. Je krijgt de mogelijkheid ArcGIS, FME, Python en Agile/Scrum certificaten te behalen en te werken aan je consultancy vaardigheden. Natuurlijk doe je praktijkervaring op bij onze klanten, onder begeleiding van één van onze Tensing specialisten.  

Past deze rol bij jouw ambities? Solliciteer direct!


Stedenbouwkundig bureau PosadMaxwan zoekt GIS-stagiair!

Je werkt binnen on s GIS-team aan verschillende projecten, in samenwerking met onze drie ontwerpteams en ons R&D-team. We bieden een leerzame en veelzijdige stage; in een jong, divers en enthousiast team; op een fijne werkplek op de BINK36 in Den Haag i.c.m. thuiswerken; en een vergoeding van €400,- per maand plus je reiskosten. Je krijgt een contract van 32-40 uur per week voor 4-6 maanden en de startdatum is in overleg (maar bij voorkeur zo snel mogelijk).

Wil je ook werken aan gezonde, duurzame en slimme steden? Lees meer over ons en de stageplek op onze website: https://posadmaxwan.nl/nl/bureau/28/gis-stagiair


Gezocht: student-assistent (data)visualisaties!

Wil jij graag tijdens je studie werkervaring opdoen in een professionele, jonge en energieke omgeving in het centrum van Amsterdam? Dan is Ecorys de juiste plek voor jou. Ter aanvulling van ons team zijn wij op zoek naar student-assistenten!

Student-assistenten

Studenten kunnen voor twee of drie dagen in de transportsector van Ecorys aan de slag. Je ondersteunt onze consultants met verschillende vormen van datavisualisatie. Je helpt met het opmaken van kaarten, rapporten, grafieken, infographics, interactieve dashboards, en meer.. Als student-assistent kan je je uren flexibel indelen, waardoor dit prima te combineren is met je studie.

Naar wie zijn we opzoek?

Wij zoeken creatieve studenten die geïnteresseerd zijn in datavisualisatie. Je kunt goed uit de voeten met verschillende Adobe programma’s, zoals Illustrator, InDesign en Photoshop. Ervaring met ArcGis of Qgis is een pre. Heb je daarnaast een flexibele instelling, ben je voor langere tijd beschikbaar en ben je enthousiast? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Voor meer informatie: https://careers.ecorys.com/en/ad/student-assistent-transport-infrastructuur-en-mobiliteit/93lusuOver Morgen zoekt werkstudent GIS!

This is a Dutch vacancy

Bij Over Morgen werken we elke dag aan een duurzame en toekomstbestendige leefomgeving. Denk bijvoorbeeld aan thema’s als duurzame mobiliteit, energietransitie en duurzame gebiedsontwikkeling (zie ook onze website). We zijn een adviesbureau van circa 90 mensen, waaronder zeven GISsers die onderdeel uitmaken van het datateam. Lijkt het je leuk om ons naast jouw studie te helpen met ondersteunende GIS-werkzaamheden en zo ons bedrijf beter te leren kennen? Stuur dan een mailtje naar megan.visscher@overmorgen.nl. 


Trajan is looking for fieldworkers!

Are you, or do you know a student who likes to keep busy? Who like to travel the country with other students and work on mobility projects? We are always looking for fieldworkers to collect data for our parking research. Shifts are between 2 and 8 hours in different city’s. Travel expenses are paid for and it’s a great way to get to know other people and the country! After some experience in the field, there is also the possibility to work on data controle at the office. So would you like to plan your own hours, make some cash and work in a job that matters?! Go to our website www.trajan.nl and sign up. We will send you all the information!


Student job: Medewerker woningbeleggingen bij Capital Value

This is a Dutch vacancy

Wil je tijdens je studie relevante werkervaring opdoen binnen het grootste team van woningbeleggingsspecialisten in Nederland? Dan zoeken wij jou! 

Wat ga je doen? Als medewerker woningbeleggingen ondersteun je een dag, een aantal dagen in de week (in overleg), of zelfs fulltime onze ervaren vastgoedprofessionals bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. Je houdt je onder meer bezig met: (1) Verzamelen en analyseren van relevante marktdata, (2) In kaart brengen van projecten en (3) Diverse andere werkzaamheden ter ondersteuning van onze verkoopprocessen.

Meer informatie over de vacature is hier te vinden.

Herken jij je in de functieomschrijving en lijkt het je leuk om kennis te maken? Graag ontvangen we je CV met motivatie op werken@capitalvalue.nl. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Astrid Scheper (+31 30 72 71 700 | +31 6 55 39 51 25 | a.scheper@capitalvalue.nl). Zij vertelt je graag meer over de functie, onze organisatie en de kansen die wij je kunnen bieden.


Stages bij Esri

This is a Dutch vacancy

Ben jij op zoek naar een stage? Grijp nu je kans, want Esri is op zoek naar nieuwe stagiairs! Je komt terecht in een team waar je veel kansen krijgt en kunt leren over verschillende onderwerpen. Esri biedt verschillende stages aan op het gebied van verschillende innovatieve onderwerpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan indoor mapping, door onderzoek te doen naar de integratie van BIM en GIS. Of ben je misschien meer geïnteresseerd in de impact van de energietransitie op utility-bedrijven? Er zijn opties genoeg!

Meer weten? Kijk snel op: https://vacatures.esri.nl/overzicht-stages.